Mystisk fænomen over Hirtshals.

Her støder vi på nogle opdagelser som jeg er kommet i besidelse af og som jeg har fundet meget interessante. Mange vil måske tro de har en forklaring eller en teori som ganske vist også er en naturlig og menneskelig reaktion. Jeg har mine egne teorier som stemmer over ens med ejeren af disse billeder da vi har haft en snak om dette. Billederne har været sendt til ESA og NASA, men som vi alle efterhånden ved får vi ingen svar. Det er sikkert at nogle har kendskab til dette som finder sted her under, formodelig er det noget militæret og regeringen har kendskab til. Det er set i Nordjylland.

Hvad er det for noget? Beskrivelse følger her under.

Mystisk lysende fænomen over Danmark.

FOTOGRAFEN BESKRIVER SITUATIONEN SÅDAN. Mystisk lysende firkant over Hirtshals. Som det ses på billedet er det langt over skyerne og firkanten ses tydeligst når der er mest klart, derfor er en refleksion fra jorden også helt udelukket. Ligeså ville den lysende firkant ikke være bag skyerne, men i skyerne.

Hvad sker der på himlen denne aften. Meget underlig fænomen. Som skywatcher har jeg set mange uforklarlige ting på himlen og mange med gode grunde for teorier som stemmer overens med nogle af de klima forandringer vi har i dag og teknologien til at skabe det der hedder geoengineering, som er menneskeskabt vejr og klima. Som spray med kemikalier i atmosfæren indebære vejrmanipulations programmet også andet, projekt HAARP. Mistanken går på et eller andet menneskeskabt på billederne. Jeg siger ikke at det er HAARP, men jeg er meget forundret over denne oplevelse.

Min oplevelse da jeg så dette. En mere eller mindre angst provokerende oplevelse, undrende og en bølge af frygt. Det var den fornemmelse jeg stod med de første 10 min da jeg stod ude på min terrasse og fik øje på dette underlige fænomen. Derefter tænkte jeg at det måtte være et lys fra en reklame skilt eller noget der lyste op i atmosfæren fra jorden. Men det var det ikke, og jeg har aldrig set det før heller. Da jeg mange gange har set nordlys ( efter mine 3 år i det Arktiske Europa ) Ved jeg ganske glimrende godt hvordan nordlys reagere og ser ud, også en kraftig solstorm. Det her har intet med naturligt nordlys at gøre, selv om dette fænomen her ganske vist kunne have et skær af grønt lys.

Hvad kan det være. Set i Danmark, Nordjylland lige over Hirtshals 7 Marts fra klokken 00.30 til solopgang hvor solens lys tager udsynet til det underlige firkantet lys ( samme princip med nord lyset, det kan IKKE ses om dagen ) Ukendt fænomen med formodninger der går på projekt HAARP, militært eksperiment med ELF elektromagnetisme. Årsag og formål er ukendt, formodninger går på påvirkning af vejret og mennesker.

Sjældne billeder og politiet i Hjørring. Da jeg stod og tog billeder af dette underlige fænomen midt på torvet i Hirtshals om natten, kom politiet undrende kørende langsomt forbi og blinkede til mig med deres lygte på taget af bilen. De fandt det måske ret underlig jeg stod der i mørket med noget der lignede en maskinpistol på et stativ, og det viste sig så bare at være et kamera på stativ. Jeg ved ikke hvad de tænkte. Men jeg gik hen til dem og spurgte om de havde set den underlige lysende firkant oppe på himlen. Den ene betjent stak hovedet ud af vinduet og sagde ja han kunne godt se der var noget, og jeg syntes han fandt det lidt besynderligt hvilket det bestemt også var. Senere kom de tilbage igen og betjenten sagde til mig at han havde kaldet centralen i Nordjylland for at høre om meldinger omkring fænomenet. Men der var ingen meldinger kommet. Hans besked til mig var efter jeg havde givet mit navn, at han sagde at nu ved de hvem der har billederne hvis der bliver noget omkring dette, og måske ville disse billeder blive mange penge værd. 3 unge mennesker jeg også snakkede med er mine vidner på dette fænomen, og en ældre mand, som forøvrigt sagde til mig at der sker underlige ting på himlen her, og jeg ved ikke hvad det er, sagde han. Jeg gik omkring i området ca i en radius af 2-3 km og uanset hvor jeg bevægede mig hen var det på samme område af himlen, det gav effekten af at det fulgte mig, det gjorde det ikke, men effekten var sådan fordi fænomenet var meget meget højt oppe i atmosfæren. Den lysende firkant bevægede sig slet ikke, men lys styrken i den varierede lidt og farven også.

Som det ses på billederne er det langt over skyerne og firkanten ses tydeligst når der er mest klart, derfor er en refleksion fra jorden også helt udelukket. Ligeså ville den lysende firkant ikke være bag skyerne, men i skyerne. Jeg opholder mig længe ude i områder hvor himlen ses mere klart og ikke er forurenet af kemiske el lamper, det hæmmer udsynet til himlen.

Jeg ved slet ikke hvad det er der ses på disse billeder. Det eneste jeg kan genkende er den grønne farve som nord lyset også har i perioder. Derfor kunne min teori være baseret på en slags elektromagnetisme som jeg formoder kan være menneskeskabt (ellers ville det være set mere ofte og af flere personer)

Jeg ønsker gerne meldinger fra andre personer som har set et fænomen der ligner dette. Vil tilføje at denne lysende firkant så 3D agtig ud når den var mest klar og mindst dækket af skyer det var som om der var en rund kugle i midten af den.

  • Lysende firkant.

    Jeg tog billeder af det hele natten, det ændrede sig ikke, eller flyttede sig. Flere vidner så det, og jeg snakkede med folk om det.

  • Elektromagnetisk eksperiment.

    Jeg kan ikke forstille mig hvad dette er. Men det rendte mig koldt ned af ryggen da jeg fik øje på det fra min balkon i Hirtshals.

Her har jeg fremhævet billedet, trods fremhævelse har jeg gengivet de naturlige farver i billedet, en kugle i midten, den minder om et gammeldags billederørs tv fra1970erne. Det var ekstremt unaturligt at opleve og det virkede på mig som om der var noget helt galt oven over mig, derfor tror jeg det var et menneskeskabt eksperiment.

6 år senere fandt jeg ENDELIG et fænomen magen til det jeg så over Hirtshals.

Jeg så dette fænomen i 2012 over Danmark. Jeg har i perioder surfet og gennem gransket hele nettet på næsten alle sprog for at finde noget der ligner, men uden held. 6 år senere dukkede der pludselig en video op på Youtube. Jeg kom i kontakt med manden som havde set det i virkeligheden, og vi har skrevet en smule frem og tilbage om det. Vi er enig om det ikke er lys fra jorden eller et tag. Videoen som ses her fra Youtube er ikke den originale bruger, han valgte at slette sin video, men den lysende firkant ses her i denne video som er et brudstykke fra det han så.

Denne sky vakte meget opmærksomhed i en lille by i Jylland, mange snakkede om dette. Det var bestemt ikke naturligt at se på, og vi alle fik en lang snak om det efterfølgende flere af os. Det var næsten mørkt og solen kunne ikke ramme skyen, det ser ud som om at skyen indeholder giftige reflekterende partikler, for det lys der var måtte alligevel kunne få skyen til at lyse. Skyen hang langt nede i forhold til de andre skyer.

Har undret mig meget over dette fartøj, måske noget militæret eller rum affald, men rum affald formoder jeg at der ikke er lys i på den måde. Måske et overvågningssystem. Meget langt oppe i atmosfæren fanger jeg på nogle billeder en nat nogle mystiske objekter, noget som måske er opsendt af mennesker, noget eksperimentalt. På det første billede se jeg noget der er svært at forklare, men det ligner et lysende objekt hvor mit kamera fanger lysets bevægelse, de spor som er efter den lysende kugle for enden af den underlige hale. Det er kuglen der har bevæget sig sådan, eftersom jeg kan se, har kuglen ikke afgivet nogle former for røg eller kondens. Halen eller hvad det er ses kun fordi at lukkeren på mit kamera har været åbnet i længere tid for at kunne eksponere optimalt.

Det andet objekt ligner et rør, eller er noget langt, jeg fik flere billeder af det og må konstatere at lyset på objektet var tændt ca. 5 minutter og så var det slukket ca. 5 minutter, objektet roterede en smule samtidig med at det svævede meget langsomt, det flyttede sig næsten ikke, men jeg kunne se ifølge mine billeder at objektet bevægede sig opad, meget langsomt og langsomt roterende.
Begge objekter var set samme aften men i hver sin ende af udsynet til himlen fra hvor jeg stod.

Højt oppe i atmosfæren ses nogle mystiske objekter med lys på. Billedet er taget en nogenlunde klar vinter aften over Hjørring i Nordjylland. Jeg var ude at se på himlen, og ville egentlig bare tage billeder af himlen og dens finurligheder. Da jeg altid nærstudere mine himmel billeder fandt jeg dette meget mystiske.

Dette objekt er set samme tid som røret, da kameraet står stille på et stativ og stjernerne ikke har samme mønster eller nogen form for bevægelse, og dette objekt er det eneste der bevæger sig, kan det kun være et objekt i bevægelse og ikke stativet der har bevæget sig. Jeg har undret mig over hvad der foregår oven over os.